Третя сила

20.04.2017 12:15

Судячи з майже поголовного ідіотизму (пасивності) населення області я дійшов висновку, що Содом з Гоморою буде знищено.Але Богданівка показала, що в області з'явилася третя сила, яка здатна перемогти аесівців. І не тільки.Пперший бій проти 20,7 вона вже виграла.

Вона зуміла зорганізувати у одну команду екологів, істориків, археологів, захистників історичних пам'яток та національної спадщини...

Неслухання у Богданівці стали громадським обговоренням завдяки тому, що третя сила відвоювала мікрофон та дозволила висказатися громаді, а не тільки аесівцях і їх блюдолизам.Аесівцям не вдалося цього разу отримати "Одобрям-с".Такого ще не було.

Хлопці, майже без бою, повернули надію на те, що наш Буг вдастся зберігти для нащадків.
Продивився майже всі ролики зі сдухань у Богданівці стосовно 20,7 https://www.youtube.com/channel/UCkBSt6ZJPrxegNhb9SPTa8g/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0.

Чудовий репортаж, чудові виступи.Зразу видно, хто є патріотом, а хто - зрадником -земляком. Хто є справжнім вченим, а хто - заробітчанин від науки. А коли продивився цей роликhttps://www.youtube.com/watch?v=v2kfkUbR-NM то зрозумів, кому ми забов'язані тим, що цього разу слухання пройшли не по ядерному сценарію.

Тепер зрозуміло, чому всі виступи екологів та громадськості стали можливими. Дякую цьому хлопцю та його товаришам. Якщо б не відвоювали право на виступ, то все закінчилось би, як завжди. Від чиновника відмахнувся, як від назойливої мухи, а зам по кап. підійшов і непомітно відійшов - Азов є Азов. Це - не ядерний реактор, з яким можна експерементувати.

Мій 30річний досвід війни з аесівцями говорить про те, що битву за Південний Буг -Бог - Гепаніс (Буйний) можна виграти за умови:- розрахувати сили на затяжну та виснажливу битву- створити у складі третьої сили (сподіваюсь, що ми скоро узнаємо імена героїв - організаторів та учасників Богданівського десанту) юридичний підрозділ. Саме на ньому буде лежати найбільш відповідальна робота. Тільки через суди можна довести протиправність та злочинність намірів 20,7. А потім силою домагатися виконання рішень судів.. А таких порушень Законів України та її міжнародних забов’язань можна легко нарахувати десятки.. І кандидати у цей юридичний підрозділ є - Малицький та Галкіна (вони подали позов проти облради та кабміну і виграли суди за допомогою іншого кандидата - Львівський ЕПЛ)- сконцентрувавши головні сили і ресурси на судах, необхідно продовжити десанти на всі слухання та місця інших протиправних та шахрайських дій аесівців. Злочини потрібно припиняти на самому початку. Навіть за допомогою сили. А вже потім у судах доводити їх протиправність. Якщо чекати рішень суду і нічого не робити практично, тоді аесівці втілять у життя (вірніше, проти життя) любі свої самі безглузді та шкідливі проекти.

Надія є.

Але ж що ще потрібно для того, щоб зрозуміти, що мешканці Побужжя не виживуть без Бугу і без його питної та зрошувальної води?!

Що ніхто, крім кожного із нас персонально та поіменно не несе відповідальності за весь той безлад, що твориться навкруги.Що час вимагає від кожного з нас не ідіотизму, а активної громадянської позиції у боротьбі за свої конституційні права.

"Спокойствие — сильнее эмоций. Молчание — громче крика. Равнодушие — страшнее войны" (Мартин Лютер)